Raw food, levande föda
Recept, raw food, levande föda
Innehåll i receptboken Raw food, Levande föda av Kerstin Svensson:
- Information och inspiration om Levande föda
- Frukosträtter
- Huvudrätter/sallader/råkostfat
- Dressing
- Soppor
- Mjölksyrning
- Groddning
- Efterrätt/Tårta
- Bröd/Kakor
- Drycker/Drinkar
Många av bilderna är tagna d?rätterna provlagades.
Att ha tillgång till många recept har jag upplevt mycket värdefullt för att lätt kunna använda de råvaror som finns hemma och att lätt variera för att passa i olika sammanhang.
Förutom recepten finns tips och goda råd av olika slag för att ge inspiration att pröva Levande föda fullt ut eller som en del av den traditionella måltiden.
Boken vill inspirera alla att f?uppleva glädjen och lyckan med Levande föda samt att f?känna hur kroppen blir bra och mår bra. De flesta recepten innehåller svenska grönsaker och frukter även om vissa importerade produkter förekommer.
Vi behöver tänka p?att använda det som finns i Sverige s?mycket som möjligt för priset och miljöns skull.
Pröva och du kommer inte att ångra dig!
Vill du köpa boken är du välkommen att höra av dig till arnesvensson@gmail.com
Boken kostar 274 kronor inklusive frakt.
Författaren Kerstin Svensson har själv ätit Levande föda under många år, helt eller delvis och fått uppleva hur kroppen läker sig själv och mår bra. Kerstin Svensson har utbildat sig i Levande föda bland annat p?Living food global center i Valdemarsvik och har en bakgrund som biolog och kemist.
Receptboken är i ett behändigt A5-format.
Boken har en utsida av plast och är praktisk och funktionsduglig att ha i köket för att ofta kunna inspireras i samband med matlagning.